Meer dan samenwerken,
samen groeien

OAKK is méér dan een samenwerking: We ontzorgen en ondersteunen je in elk facet. Samen bouwen we aan de toekomst van je klanten met tools die zowel hun als jouw groei garanderen.

In samenwerking met OAKK bied je klanten méér dan alleen advies: je biedt ze een toekomst.

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer

Beste aanbieder lijfrente 2023

Winnaar performanceonderzoek 2023

2.500+ adviseurs

Zijn aangesloten als partner van OAKK

Door samenwerking met OAKK wordt je klantrelatie sterker en groeit je vermogensadvies-praktijk aanzienlijk

Jij als financieel adviseur Geeft pensioen- en vermogensadvies, inventariseert en blijft contactpersoon.
OAKK Beheerd Beleggen Is de vermogensbeheerder en is verantwoordelijk voor de beleggingen.
Een beter rendement

Een beter rendement voor de particuliere belegger door professionele begeleiding.

OAKK is de partner voor Financieel Adviseurs die actief zijn in vermogensbegeleiding. Door samenwerking met OAKK wordt je klantenrelatie sterker en groeit jouw vermogensadviespraktijk.

De Adviseur is de relationele spil tussen de klant en OAKK. De klantrelatie blijft in handen van jou en wij zijn verantwoordelijk voor het vermogensbeheer.

OAKK deelt haar kennis en vaardigheden met de Financieel Adviseur om zo gezamenlijk de beste propositie voor cliënten te bieden. Het grootste en onafhankelijke vergelijkingsplatform voor vermogensbeheerders, Finner.nl, geeft ons de hoogst haalbare score van 5 sterren.

6 Redenen
om samen te werken met OAKK

De adviseur staat centraal in de klantrelatie

De klant krijgt een betere dienstverlening door onafhankelijk en persoonlijk financieel advies over vermogensopbouw. Daarvoor is de samenwerking met de betere financieel adviseur instrumenteel. OAKK biedt klanten alleen toegang met een adviseur.

Onderscheidende oplossingen voor de financiële doelen van klanten

Via de adviseur bieden wij diverse opbouwende en uitkerende lijfrente- en beleggingsoplossingen. Daarmee kunnen we de doelstelling(en) van de klant beter bereiken.

Hoogwaardige technologie voor een betere klantrelatie

Door onze unieke OAKK Portals met o.a. de OAKK Tool kan er makkelijk een rekening worden aangemaakt, bieden wij altijd direct inzicht in de haalbaarheid van doelen en kan de klant worden gemonitored. Zo kan de adviseur meer tijd besteden aan de persoonlijke relatie.

Doorlopende dienstverlening is goed voor klant en adviseur

Minimaal één keer per jaar wordt door de adviseur de klantenrekening gemonitord via de unieke OAKK Monitortool. Deze doorlopende dienstverlening geeft de klant beter inzicht en mogelijkheden tot bijsturen en de adviseur een doorlopend verdienmodel.

Dienstverlening binnen de samenwerking is helder gescheiden

De adviseur zorgt voor de onafhankelijke persoonlijke vermogensbegeleiding van de klant. Hierbinnen vallen de volgende activiteiten: inventarisatie, selectie profiel, intake en monitoring. Daardoor staat de adviseur naast de klant. OAKK beheert de beleggingen en is hiervoor verantwoordelijk. Dus een adviseur geeft binnen de OAKK-dienstverlening nooit beleggingsadvies en dat is een volstrekt heldere taakverdeling.

Groei door kennis met opleidingen en trainingen

Wij geloven in de kracht van onze samenwerking en daarom investeren we graag in jouw kennis. Dat delen we door workshops, onze OAKK-Ademy en webinars over veel verschillende onderwerpen om zo de klant de beste ervaring te bieden op weg naar hun doelen.

Beleg als een professional met skills

In het marktengedeelte van de portefeuille, wordt kostenefficiënt en gespreid belegd in traditionele markten; aandelen en obligaties. In het skills gedeelte voegen wij managers toe die het risico verlagen.

Stel.. We nemen een traditionele portefeuille van 60% aandelen en 40% obligaties

Deze portefeuille heeft het volgende risico en rendement behaald.

Nu wordt 25% van de aandelen en obligaties vervangen door Skills

Door deze skills wordt het risico significant verlaagd, met een gelijk, tot zelfs iets hoger rendement.

OAKK Dashboard
Digitaal, veilig klantensysteem

Altijd inzicht en overzicht in het unieke OAKK Portal

Dit portaal biedt een overzicht van alle rekeningen van je klanten. Je kunt gemakkelijk een beleggingsprognose aanvragen die aansluit bij de wensen van de klant en op elk gewenst moment kun je het gestelde doel van de cliënt monitoren.

Actueel

Met het portaal beschik je altijd over al je klantgegevens.

Efficiënt

Een rekening kan binnen 20 minuten worden opgevoerd.

Direct inzage

De OAKK Tool in het portaal geeft binnen 30 seconden inzicht of het doel van je klant haalbaar is met de huidige portefeuille.

Jaarlijkse check

Met onze Monitor-Tool in het portaal doe je minimaal eenmaal per jaar een check op alle klantgegevens en de haalbaarheid van de doelstelling. Zo blijven oplossing en klantendata actueel.

het team

OAKK Consultants

De consultants van OAKK staan voor je klaar om met je mee te denken over hoe je vermogensbegeleiding het best kunt toepassen in jouw bedrijfsvoering. Naast deze ondersteuning biedt OAKK de aangesloten adviseurs een online portal die je ten alle tijden inzicht geeft in het vermogensontwikkelingsproces. Interesse?

Heb je nog vragen?

OAKK is sinds 2003 gevestigd in Rotterdam, in het World Trade Center. Wij zijn gevestigd op de 13e etage van het WTC.

OAKK staat sinds 2003 als Beleggingsonderneming onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en wordt gecontroleerd door De Nederlandsche Bank. Bovendien beschikken de medewerkers van OAKK over de benodigde opleidingen en vergunningen voor het vak dat zij uitoefenen.

Het beleggingsbeleid van OAKK is in essentie gericht op het helpen van onze klanten om belangrijke financiële doelen, zoals een zorgeloze oude dag, te bereiken met een passend risico. We hanteren daarbij drie duidelijke uitgangspunten:

  1. Beleggen op basis van een doel en acceptabel risico: Het doel en het aanvaardbare risico vormen de basis voor de toewijzing van middelen in de portefeuille. Discipline zorgt ervoor dat de belegger gefocust blijft op het doel, terwijl OAKK ervoor zorgt dat de middelenverdeling in stand wordt gehouden.
  2. Kostenefficiënte verdeling van aandelen en obligaties: Tussen de 75% en 80% van de portefeuille wordt op een kostenefficiënte manier gespreid en wereldwijd belegd in traditionele markten, waaronder aandelen en obligaties, via de grootste fondshuizen ter wereld.
  3. Risicoverlaging door toevoeging van Skills: Door andere vormen van risico en rendement aan de portefeuille toe te voegen, wordt het risico aanzienlijk verminderd zonder dat het rendement daaronder lijdt.

Wij bieden vermogensbeheer aan vanaf 0,55% per jaar. Volgens het Nationaal Kosten Onderzoek door AF Advisors liggen onze tarieven duidelijk onder het gemiddelde voor vrij vermogensbeheer. Sterker nog, we behoren tot de voordeligste opties in Nederland!

OAKK brengt bovendien geen aparte transactiekosten, in- of uitstapvergoedingen in rekening, en we hanteren geen opzegtermijn. Dat is wel zo eerlijk en maakt het overzichtelijk voor jou. Daarnaast maken we gebruik van onze schaalvoordelen om te beleggen in de goedkoopste klasse van beleggingsfondsen. Dit schaalvoordeel kan oplopen tot 0,5% per jaar voor een fonds, en we geven dit volledige voordeel door aan onze klanten.

Je kunt onze historische rendementen hier vinden.. Hier vind je zowel de rendementen als het risico van onze verschillende strategieën en risicoprofielen. Het is erkend door onafhankelijke partijen dat we door de jaren heen goed hebben gepresteerd. Zo hebben we de maximale 5-sterrenbeoordeling gekregen op Finner.nl wat betreft rendement.

OAKK staat voor een beter rendement; dat is niet alleen een cijfer, maar ook een gevoel van rust, verantwoordelijkheid en een betere toekomst. Daarom omarmt OAKK het thema duurzaamheid in haar eigen bedrijfsvoering en in de beleggingskeuzes. Voor de implementatie van dit thema hebben wij drie speerpunten:

Contact opnemen

Liever contact opnemen?

Onze OAKK consultants staan voor je klaar!

Vers van de pers!
artworks-JCVjQVFanylcf5bJ-rWaS7A-t500x500
45 minuten luistertijd.

New Business Radio: SPECIAL - Dag van de financiële vrijheid

New Business Radio · Willem Johannesma en Hans Betlem – My Personal Finance 4 juni 2024 deel 4   Ontdek...

mpf 7 mei
10 minuten luistertijd.

New Business Radio: Niet-traditioneel beleggen onder de loep

New Business Radio · Willem Johannesma (OAKK Capital Partners) – My Personal Finance 7 mei 2024 deel 1 In onze...

2e2f9c2b-ab38-22d3-23a9-23faedef1943 (1)
4 minuten leestijd.

Wat is de toegevoegde waarde van een financieel adviseur nou echt?

Een toenemend aantal werkenden heeft geen of beperkte toegang tot collectieve pensioenoplossingen. Daarentegen wordt door de vergrijzing een steeds grotere...