Contact
Contact

Heb je vragen?

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op!
We zijn doordeweeks bereikbaar van 09:00 – 18:00.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
OAKK Capital Partners B.V.

Beurs – World Trade Center
13e etage, Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

 

KvK-nummer: 24425154
BTW-nummer: NL818720104B01

Chat met ons

De snelste manier om antwoord op je vraag te krijgen

Bel ons

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00

Stuur een e-mail

En wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Postadres

Postbus 30044
3001 DA Rotterdam

HET TEaM

OAKK Consultants

OAKK is opgericht in 2003 in Rotterdam met als doelstelling om hoogwaardige beleggingsoplossingen beschikbaar te maken voor iedereen, altijd via de eigen financieel adviseur. Wij werken met ruim 20 mensen elke dag hard om ons snelgroeiende klantenbestand de beste ervaring te bieden voor hun pensioen en vermogen.

Heb je nog vragen?

Indien dit de eerste keer is dat je probeert in te loggen op mijn.oakk.nl en je ontvangt geen sms, is het mogelijk dat je adviseur niet het juiste 06-nummer heeft ingevoerd. We raden je aan om dit eerst te controleren bij je financieel adviseur. Zodra het juiste nummer aan ons is doorgegeven, wordt het probleem binnen enkele minuten opgelost.

Het kan zijn dat je per ongeluk op de adviseursportal terecht bent gekomen. Om in te loggen, ga naar mijn.oakk.nl.

Als het probleem hiermee niet is opgelost en je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met de Supportdesk via de telefoon of via live chat op de site.

Nee, dat kan niet. Wij vinden dat onafhankelijk advies over vermogen en lijfrente opbouwen alleen kan lopen via een onafhankelijk financieel adviseur. Zo ontvang je in onze dienstverlening het beste van twee werelden. Je adviseur is in staat om je onafhankelijk te adviseren op het gebied van vermogen. Wellicht zijn er in jouw situatie nog andere mogelijkheden dan alleen maar beleggen. OAKK belegt vervolgens jouw vermogen op basis van het risicoprofiel wat je samen met je financieel adviseur hebt vastgesteld.

Wij bieden vermogensbeheer aan vanaf 0,55% per jaar. Volgens het Nationaal Kosten Onderzoek door AF Advisors liggen onze tarieven duidelijk onder het gemiddelde voor vrij vermogensbeheer. Sterker nog, we behoren tot de voordeligste opties in Nederland!

OAKK brengt bovendien geen aparte transactiekosten, in- of uitstapvergoedingen in rekening, en we hanteren geen opzegtermijn. Dat is wel zo eerlijk en maakt het overzichtelijk voor jou. Daarnaast maken we gebruik van onze schaalvoordelen om te beleggen in de goedkoopste klasse van beleggingsfondsen. Dit schaalvoordeel kan oplopen tot 0,5% per jaar voor een fonds, en we geven dit volledige voordeel door aan onze klanten.

Om een rekening bij OAKK te openen, heb je altijd de ondersteuning van een financieel adviseur nodig. Zonder een financieel adviseur kun je het proces niet voortzetten. Heb je nog geen financieel adviseur? Ga naar het overzicht van alle financieel adviseurs die samenwerken met OAKK.

Een rekening openen bij OAKK

Een rekening openen voor je pensioen of vermogen? Vraag het je financieel adviseur, zij staan voor je klaar.
Heb je geen adviseur, dan gaan wij voor je op zoek.

Voor wie is OAKK?

OAKK biedt solide vermogensbeheer voor iedereen, van jong tot oud, die pensioen of vermogen willen opbouwen of uitkeren. Vraag naar de passende OAKKoplossing bij je financieel adviseur!  

De voordelen van OAKK op een rij

Alleen beschikbaar via de betere adviseur!
Persoonlijk vermogensbeheer vanaf

1.000,-