Logo

Contactgegevens

Benjamin Prins

OAKK Consultant

Afgelopen 10 jaar heb ik mij sterk gemaakt om vermogensadvies terug te brengen bij de financieel adviseur.

Door trainingen te geven over vermogensadvies en de basis van beleggen te bespreken met de adviseur, heb ik laten zien dat vermogensadvies niet de kers op de taart is, maar het fundament van de taart waar financieel advies op gebouwd wordt.

Financieel adviseurs worden nu gedwongen om hun businessmodel, dat in het verleden goed heeft gewerkt, aan te passen aan de nieuwe tijd. Vermogensadvies is daar het antwoord op. Vermogensadvies is een “terugkerend proces” voor zowel de eindklant als voor de financieel adviseur. Vertrouwen en ontzorgen zijn de pijlers voor dit succes!

Benjamin is in januari 2017 begonnen bij OAKK Solid Investment Solutions en verantwoordelijk voor het uitrollen van de OAKK Solid Investment Solutions voor de Financieel Adviseur.

Hij heeft Bank- en Verzekeringswezen gestudeerd aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam en heeft 10 jaar voor Legal&General Nederland gewerkt. Daar was hij verantwoordelijk voor het uitrollen van Vermogensadvies voor de Financieel Adviseur.

Bekijk het volledige team

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer