Waarom OAKK?

Onze Visie

Vermogensopbouw, pensioen en beleggen zijn lastige onderwerpen waar mensen steeds vaker zelf invulling aan moeten geven.

Daarom willen wij persoonlijke begeleiding en solide vermogensbeheer bereikbaar maken voor iedereen.

OAKK voor jou!

Beoordeling 2023 – Vermogensbeheer

Hoe doen we dat?

Persoonlijke begeleiding

Door samenwerking met de Financieel Adviseur als expert op het gebied van vermogensplanning en begeleiding. Wij bieden de financieel adviseur de tools voor het optimaal bedienen van de klant, want wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van beide expertises uiteindelijk een beter rendement oplevert.

Solide vermogensbeheer

Doordat wij enerzijds samenwerken met de beste en de meest toonaangevende fondshuizen ter wereld. Solide anderzijds door het inbouwen van stabiliteit en rust in de portefeuille met Skills en het streven naar stabiele groei op basis van lange termijn doelstellingen.

Onze Beleggingsovertuiging

Onze beleggingsovertuiging komt voort uit een drietal uitgangspunten die de basis vormen voor een succesvolle beleggingservaring voor uw pensioen of vermogen.

  • Beleggen op basis van een doel
    Risicoprofiel gekoppeld aan het doel van de klant.
  • Meer spreiding beleggingen levert meer stabiliteit
    Een verzekering tegen overmatig zelfvertrouwen en onvermogen om markten te voorspellen.
  • Discipline houdt een belegger doelgericht
    Middelenverdeling in stand houden, de consistente weg naar het einddoel.

Het ‘timen’ van de markt voegt geen waarde toe.

Het proberen uit te stappen als de beurs hoog is en weer in te stappen als de beurs laag is, is een weg die leidt tot teleurstelling. Daarom houden wij de middelenverdeling zoveel mogelijk in stand tenzij natuurlijk je eigen situatie verandert en een ander risicoprofiel beter past.

Traditionele kapitaalmarkten zijn overwegend efficiënt.

Koersen in traditionele kapitaalmarkten zoals aandelen en obligaties zijn overwegend een goede afspiegeling van wat er gebeurt. Daarom beleggen wij in passieve indexfondsen, eventueel met wetenschappelijk aangetoonde extra dimensies, voor dit deel van de portefeuille.

Meer spreiding met Skills voor een lager risico.

Intelligente allocatie met Skills verbetert de risico/rendementsverhouding. Dit zijn professionele beleggingsstrategieën gebaseerd op vaardigheden die de portefeuilles stabieler maken.

even kennismaken

Over ons

OAKK is opgericht in 2003 in Rotterdam met als doelstelling om hoogwaardige beleggingsoplossingen beschikbaar te maken voor iedereen, altijd via de eigen financieel adviseur.
Wij werken met ruim 20 mensen elke dag hard om ons snelgroeiende klantenbestand de beste ervaring te bieden voor hun pensioen en vermogen.

Meer weten?

Duurzaamheid

Het OAKK Global Forest

OAKK draagt al geruime tijd bij aan een duurzame wereld als lid van de UNPRI en staat voor solide en duurzame beleggingsoplossingen.

OAKK beheert sinds 2020 samen met EcoMatcher & The Green Branch een doorlopend project voor de aanplant van bossen om een actieve bijdrage te leveren aan duurzame doelen van de Verenigde Naties.

duurzaamheid