Logo
Martijn Börger

Contactgegevens

Martijn Börger

Martijn Börger

OAKK Consultant

Als product van de Generatie Y, met verregaande interesse in de financiële dienstverlening, is mijn motivatie voor OAKK Solid Investment Solutions makkelijk te verklaren.

Bij OAKK wordt immers de combinatie gemaakt van technologische ontwikkeling met een dienst, welke de klant een verbetering biedt ten opzichte van hetgeen de gevestigde orde te bieden heeft. OAKK biedt een dienstverlening aan, waarbij we vermogensbeheerder zijn voor de klant en partner van de financieel adviseur.

Het gezamenlijke belang; het behalen van het gestelde doel voor de klant, dat in de samenwerking wordt gecreëerd, geeft de klant het beste van twee werelden. Namelijk; onafhankelijk vermogensadvies van de financieel adviseur, inclusief inventarisatie en risicoprofilering, én professioneel vermogensbeheer op basis van de gestelde doelstelling en het risicoprofiel van OAKK.

Dit alles wordt in de online portal verwerkt, waarbij de werkprocessen zijn geoptimaliseerd door de techniek in de portal. Hoe mooi wilt u het hebben?’

Martijn is in 2018 begonnen bij OAKK Solid Investment Solutions als Consultant Vermogensbeheer. In deze rol adviseert hij Financieel Adviseurs over de toegevoegde waarde van vermogensbegeleiding op de huidige dienstverlening.

Hij heeft Commerciële Economie gestudeerd op de Avans Hogeschool te Breda. Na het afronden van de studie heeft Martijn gewerkt bij een lean and mean startup in Amsterdam, waar de hoofdwerkzaamheden het uitbouwen van de marketing- en salesactiviteiten betroffen.

Bekijk het volledige team

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer