6 redenen voor OAKK
Waarom OAKK?

6 redenen om voor
OAKK te kiezen

Ontdek de unieke voordelen van OAKK. We combineren persoonlijk vermogensbeheer voor iedereen met geavanceerde technologie. Maak kennis met onze heldere kostenstructuur, professioneel vermogensbeheer en unieke lijfrenteoplossingen.

Beoordeling 2023 – Vermogensbeheer

#1

Jouw doel staat centraal

Wij willen met vermogensbeheer jouw financiele doel(en) haalbaar maken. Hier is onze hele dienstverlening op ingericht.

#2

Laagdrempelig

OAKK biedt voor iedereen (vanaf € 1.000,- eenmalig, of € 50,- per maand) een unieke beleggingservaring die normaal alleen beschikbaar is voor grotere vermogens. Wij zijn verantwoordelijk voor het beheer van jouw vermogen en hebben maar één belang; jou op weg te helpen naar jouw financieel doel tegen de beste risico/rendement verhouding.

#3

High tech - High touch

Naast een slimme en veilige digitale omgeving, waarin je je beleggingen altijd kunt volgen, geloven wij dat persoonlijk en vertrouwd contact bij financiële zaken onontbeerlijk is om de juiste stappen te zetten. Daarom zijn onze oplossingen alleen beschikbaar via de betere financieel adviseur.

#4

Professioneel risico verlagen

OAKK spreidt haar beleggingen breed over duizenden aandelen en obligaties en voegt daarnaast beleggingen toe die het risico kunnen verlagen. Wij noemen deze beleggingen Skills omdat het rendement gebaseerd is op de vaardigheden van de vermogensbeheerder en minder op het sentiment op financiële markten. Grote pensioenfondsen alloceren ook naar deze categorie beleggingen.

#5

Ervaren in pensioenbeleggen

Met onze onderscheidende lijfrenteoplossingen hebben we inmiddels duizenden Nederlanders een betere lijfrenteoplossing kunnen bieden dan hun bestaande polissen. Maar vooruitkijkend zien we dat vooral ondernemers, ZZP’ers en DGA’s hun pensioen bij ons onderbrengen. De lage rente en de individualisering van pensioenen maken dat je meer moet doen om vermogen en inkomen voor later op te bouwen. Hier kan OAKK samen met jouw adviseur bij helpen.

Meer weten?

#6

Heldere kosten, eenvoudig en overzichtelijk

Wij bieden een heldere kostenstructuur en rekenen geen kosten voor het geld dat u bij ons brengt of onttrekt. OAKK biedt individueel vermogensbeheer aan vanaf 0,55% per jaar*.

Een rekening openen bij OAKK

Een rekening openen voor je pensioen of vermogen? Vraag het je financieel adviseur, zij staan voor je klaar.
Heb je geen adviseur, dan gaan wij voor je op zoek.

Voor wie is OAKK?

OAKK biedt solide vermogensbeheer voor iedereen, van jong tot oud, die pensioen of vermogen willen opbouwen of uitkeren. Vraag naar de passende OAKKoplossing bij je financieel adviseur!  

De voordelen van OAKK op een rij

Alleen beschikbaar via de betere adviseur!
Persoonlijk vermogensbeheer vanaf

1.000,-