Logo
Willem Johannesma

Contactgegevens

Willem Johannesma

Willem Johannesma

Managing Partner

‘OAKK bestaat sinds 2003 en is door ons opgericht om particuliere beleggers toegang te geven tot beleggingsoplossingen die hen helpen hun doelen te bereiken, zoals een goede oude dag. Veel Nederlanders vinden onderwerpen als beleggen, vermogen en pensioen lastig en daarom willen wij dat onze dienstverlening beschikbaar is via de betere financieel adviseur. Hij of zij kan holistisch advies geven; wat wil een klant bereiken met het vermogen en welke oplossingen zijn hiervoor beschikbaar? Dat hoeft niet per sé een beleggingsoplossing te zijn, maar kan ook onroerend goed zijn, een aflossing van de hypotheek of optimalisatie van de BV-privé situatie. OAKK is je persoonlijke pensioenfonds en wij beheren ook het vermogen zoals professionele beleggers doen.

Het geeft veel voldoening te zien dat OAKK Capital Partners is uitgegroeid tot een toonaangevende beleggingsonderneming in Nederland voor lijfrente en beleggingen.

Willem studeerde in Arnhem aan de HEAO – richting Commerciële Economie en behaalde daarna het VBA diploma aan de VU in Amsterdam.

Willem heeft vanaf december 1989 tot 2003 gewerkt in particulier vermogensbeheer, eerst bij Bank Mees & Hope (later MeesPierson) en vanaf 1998 bij Kempen & Co. In 2003, na de dotcom-crisis, heeft hij samen met Arthur het bedrijf Hopstaken Johannesma & Co (‘HJCO’) opgericht, het huidige OAKK Capital Partners. Willem is getrouwd, heeft twee zonen en is een fervent zeiler.

Bekijk het volledige team

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer