Logo
Hoe duurzaam zijn jullie beleggingen?

Hoe duurzaam zijn jullie beleggingen?

OAKK staat voor een beter rendement; dat is niet alleen een cijfer, maar ook een gevoel van rust, verantwoordelijkheid en een betere toekomst. Daarom omarmt OAKK het thema duurzaamheid in haar eigen bedrijfsvoering en in de beleggingskeuzes. Voor de implementatie van dit thema hebben wij drie speerpunten:

  1. Minstens 80% van onze fondskeuzes wordt beheerd door organisaties die lid zijn van de Principles for Responsible Investments (UNPRI).
  2. De beheerorganisaties hebben een helder beleid en een duidelijke visie met betrekking tot duurzaamheid.
  3. Bepaalde sectoren, waaronder controversiƫle wapens, bepaalde fossiele brandstoffen, schenders van mensenrechten, arbeidsnormen en tabak, worden uitgesloten of beperkt door de door ons geselecteerde beheerders.

OAKK is lid van de Principles for Responsible Investments (UNPRI), opgericht door de Verenigde Naties, en we zijn trots op ons lidmaatschap van dit belangrijke initiatief voor duurzaam beleggen. We zijn vastbesloten om voortdurend bij te dragen aan een duurzamere wereld door duurzaamheidscriteria te integreren in zowel onze beleggings- als bedrijfsprocessen. We stellen dezelfde eisen aan de beleggingspartijen waarmee we samenwerken.

Regelmatig voeren we overleg met de geselecteerde fondsbeheerders om de voortgang van hun verduurzamingsprocessen te bespreken. Dit resulteert in een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor onze beleggingskeuzes, zowel voor het heden als voor de toekomst. Ons streven is om positieve verandering te bewerkstelligen door duurzame praktijken te omarmen en te bevorderen, en zo een impact te hebben op zowel de financiƫle wereld als de wereld als geheel.

Duppen

Heeft u nog meer vragen?

Neem contact met ons op! Dit gaat het snelste via de livechat. Tijdens kantooruren reageren we vaak binnen een paar minuten.

Onze manier van vermogensbeheer

OAKK heeft (nog) geen app in de appstores maar wel een zogenaamde webapp voor je portal mijn.oakk.nl. Het is eenvoudig om deze webapp toe te voegen aan het startscherm van je mobiele telefoon of tablet. Je kunt dat als volgt instellen:

Alle documenten, zoals jouw rapportages en contracten, kun je terugvinden in jouw portal onder "rekeningdetails" -> "documenten" -> "rapportages/contracten".

Indien dit de eerste keer is dat je probeert in te loggen op mijn.oakk.nl en je ontvangt geen sms, is het mogelijk dat je adviseur niet het juiste 06-nummer heeft ingevoerd. We raden je aan om dit eerst te controleren bij je financieel adviseur. Zodra het juiste nummer aan ons is doorgegeven, wordt het probleem binnen enkele minuten opgelost.

Jouw gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres en telefoonnummer kan je wijzigen via het gedeelte 'Account' in jouw persoonlijke portal. Je kunt dit vinden door te klikken op het icoontje rechtsboven op jouw portal.

Andere persoonlijke gegevens kan je laten aanpassen door jouw financieel adviseur. Zij kunnen je helpen bij het bijwerken van eventuele andere gegevens die nodig zijn voor uw account.

Het kan zijn dat je per ongeluk op de adviseursportal terecht bent gekomen. Om in te loggen, ga naar mijn.oakk.nl.

Als het probleem hiermee niet is opgelost en je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met de Supportdesk via de telefoon of via live chat op de site.

De code die je ontvangt via sms betreft een zescijferige code, en het vervolgnummer hoort hier niet bij. Het vervolgnummer dient overeen te komen met het vervolgnummer dat wordt weergegeven in jouw inlogscherm.

Als dit de eerste keer is dat je probeert in te loggen op mijn.oakk.nl en je ontvangt geen sms, is het mogelijk dat uw adviseur niet het juiste 06-nummer heeft ingevoerd. Ik raad je aan om dit eerst te controleren bij uw adviseur. Zodra het juiste nummer aan ons is doorgegeven, wordt het probleem binnen enkele minuten opgelost.

Neem contact met ons op! Dit gaat het snelste via de livechat. Tijdens kantooruren reageren we vaak binnen een paar minuten.

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer