Contact voor adviseurs
Contact

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op!
We zijn doordeweeks bereikbaar van 09:00 – 18:00.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
OAKK Capital Partners B.V.

Beurs – World Trade Center
13e etage, Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

 

KvK-nummer: 24425154
BTW-nummer: NL818720104B01

Chat met ons

De snelste manier om antwoord op je vraag te krijgen

Bel ons

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 – 18:00

Stuur een e-mail

En wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Postadres

Postbus 30044
3001 Da Rotterdam

Heb je nog vragen?

OAKK staat sinds 2003 als Beleggingsonderneming onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en wordt gecontroleerd door De Nederlandsche Bank. Bovendien beschikken de medewerkers van OAKK over de benodigde opleidingen en vergunningen voor het vak dat zij uitoefenen.

Het beleggingsbeleid van OAKK is in essentie gericht op het helpen van onze klanten om belangrijke financiële doelen, zoals een zorgeloze oude dag, te bereiken met een passend risico. We hanteren daarbij drie duidelijke uitgangspunten:

  1. Beleggen op basis van een doel en acceptabel risico: Het doel en het aanvaardbare risico vormen de basis voor de toewijzing van middelen in de portefeuille. Discipline zorgt ervoor dat de belegger gefocust blijft op het doel, terwijl OAKK ervoor zorgt dat de middelenverdeling in stand wordt gehouden.
  2. Kostenefficiënte verdeling van aandelen en obligaties: Tussen de 75% en 80% van de portefeuille wordt op een kostenefficiënte manier gespreid en wereldwijd belegd in traditionele markten, waaronder aandelen en obligaties, via de grootste fondshuizen ter wereld.
  3. Risicoverlaging door toevoeging van Skills: Door andere vormen van risico en rendement aan de portefeuille toe te voegen, wordt het risico aanzienlijk verminderd zonder dat het rendement daaronder lijdt.

Wij bieden vermogensbeheer aan vanaf 0,55% per jaar. Volgens het Nationaal Kosten Onderzoek door AF Advisors liggen onze tarieven duidelijk onder het gemiddelde voor vrij vermogensbeheer. Sterker nog, we behoren tot de voordeligste opties in Nederland!

OAKK brengt bovendien geen aparte transactiekosten, in- of uitstapvergoedingen in rekening, en we hanteren geen opzegtermijn. Dat is wel zo eerlijk en maakt het overzichtelijk voor jou. Daarnaast maken we gebruik van onze schaalvoordelen om te beleggen in de goedkoopste klasse van beleggingsfondsen. Dit schaalvoordeel kan oplopen tot 0,5% per jaar voor een fonds, en we geven dit volledige voordeel door aan onze klanten.

Je kunt onze historische rendementen hier vinden.. Hier vind je zowel de rendementen als het risico van onze verschillende strategieën en risicoprofielen. Het is erkend door onafhankelijke partijen dat we door de jaren heen goed hebben gepresteerd. Zo hebben we de maximale 5-sterrenbeoordeling gekregen op Finner.nl wat betreft rendement.

even kennismaken

Over ons

OAKK is opgericht in 2003 in Rotterdam met als doelstelling om hoogwaardige beleggingsoplossingen beschikbaar te maken voor iedereen, altijd via de eigen financieel adviseur.
Wij werken met ruim 20 mensen elke dag hard om ons snelgroeiende klantenbestand de beste ervaring te bieden voor hun pensioen en vermogen.