OAKK Trots Uitgeroepen tot Beste Aanbieder Lijfrente 2023

Benjamin Prins – sr Consultant OAKK en Arthur Hopstaken – managing partner OAKK

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks vrijblijvend onze nieuwsbrief vol inspiratie en recente ontwikkelingen.

OAKK is verheugd om de titel “Beste Aanbieder Lijfrente 2023” te mogen dragen, toegekend door Bureau DFO in samenwerking met Atentikmarketing. Deze prestigieuze erkenning is gebaseerd op een grondig Performance Onderzoek, waarbij meer dan 3.300 financieel adviseurs in Nederland betrokken waren.

 

Een Gedegen Performance onderzoek

Het onderzoek gaat in op een aantal verschillende aspecten waarop aanbieders worden beoordeeld. Uit het onderzoek blijkt dat met name snelheid in administratieve processen, telefonische bereikbaarheid, het uitkeringsproces en digitale ondersteuning belangrijke criteria waren die door financieel adviseurs zijn beoordeeld. OAKK scoorde opmerkelijk hoog op deze aspecten:
  • Snelheid in administratieve processen (Bij OAKK: 8,9)
  • Telefonische bereikbaarheid (9,0)
  • Uitkeringsproces (8,6)
  • Digitale ondersteuning (9,0)

 

Klanttevredenheid Hoog in het Vaandel

Klanttevredenheid is een cruciaal aspect van onze dienstverlening. Het meten van klanttevredenheid gebeurt vaak aan de hand van de Net Promoter Score (NPS), een gangbare methode. Gemiddeld scoren aanbieders van lijfrente een NPS van 31. OAKK onderscheidt zich met een  NPS van 69. Dit weerspiegelt het vertrouwen en de waardering die financieel adviseurs in ons stellen.

 

De Menselijke Factor

Bij OAKK geloven we sterk in de menselijke factor in financieel advies. Terwijl technologie en AI steeds belangrijker worden in onze branche, blijven we vasthouden aan waarden zoals empathie, betrokkenheid, en persoonlijke aandacht. We zijn ervan overtuigd dat de adviseur een centrale rol speelt in pensioen- en vermogensadvies, en dat klanten deze menselijke connectie op prijs stellen. Onze filosofie draait om “high tech en high touch.” Door slimme technologie te omarmen en efficiënte klantprocessen te creëren, zetten we de menselijke verbinding centraal. Onze adviseurs staan altijd klaar om klanten te begeleiden.

 

OAKK klaar voor de toekomst?

Met de nieuwe Wet Toekomst Pensioenen wordt lijfrente een nog belangrijker onderdeel van onze dienstverlening. Zowel individuen als werkgevers zullen gebruikmaken van lijfrente voor (aanvullende) werknemerspensioenen. OAKK streeft ernaar een leidende rol te spelen in deze markt, altijd in nauwe samenwerking met de adviseur. Deze prijs komt op een bijzonder belangrijk moment voor ons.

 

Contact

Voor meer informatie over samenwerken met OAKK kun je contact opnemen met Benjamin Prins – sr Consultant OAKK (06 53297312 Voor informatie over dit onderzoek kun je contact opnemen met Jurjen Oosterbaan Martinius, Bureau DFO (033 258 04 60) of Dick de Kruijk, Atentikmarketing (06 471 999 77).

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks vrijblijvend onze nieuwsbrief vol inspiratie en recente ontwikkelingen.

Mogelijk ook interessant?

artworks-JCVjQVFanylcf5bJ-rWaS7A-t500x500
45 minuten luistertijd.

New Business Radio: SPECIAL - Dag van de financiële vrijheid

New Business Radio · Willem Johannesma en Hans Betlem – My Personal Finance 4 juni 2024 deel 4   Ontdek...

mpf 7 mei
10 minuten luistertijd.

New Business Radio: Niet-traditioneel beleggen onder de loep

New Business Radio · Willem Johannesma (OAKK Capital Partners) – My Personal Finance 7 mei 2024 deel 1 In onze...

2e2f9c2b-ab38-22d3-23a9-23faedef1943 (1)
4 minuten leestijd.

Wat is de toegevoegde waarde van een financieel adviseur nou echt?

Een toenemend aantal werkenden heeft geen of beperkte toegang tot collectieve pensioenoplossingen. Daarentegen wordt door de vergrijzing een steeds grotere...

Een vermogensoplossing voor elke situatie,
OAKK voor jou!

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer