Kijkplezier

Video's

De verruiming van lijfrentemogelijkheden
OAKK Talks gaat in op de verruiming van lijfrentemogelijkheden. Ontdek hoe deze veranderingen impact hebben op jouw financiële planning en welke mogelijkheden er nu zijn om jouw pensioen te verbeteren.
Verandering van dienstverlening'; van zelf beleggen naar integraal vermogensadvies
In deze video gaan we het hebben over hoe we onze dienstverlening hebben veranderd. Van zelf beleggen naar integraal vermogensadvies, en wat dat betekent voor onze klanten.
Ontdek de wetenschappelijke techniek achter de OAKK Tool
In deze video laten we zien wat de wetenschappelijke techniek is die ten grondslag ligt aan de OAKK Tool. Ontdek hoe deze techniek helpt om nauwkeurige en betrouwbare voorspellingen te maken.
Als je van het gemiddelde uitgaat, doe je het voor niemand goed
In deze video gaan we in op het idee dat als je van het gemiddelde uitgaat, je het voor niemand goed doet. We bespreken hoe dit geldt in de financiële wereld en wat je kunt doen om het beter te doen voor jezelf en je geld.
De complexe boodschap uit de financiële wereld vertalen naar een taal die de eindklant ook spreekt
In deze video gaan we in op hoe we de complexe boodschappen uit de financiële wereld vertalen naar een taal die de eindklant ook begrijpt. Ontdek hoe we deze informatie toegankelijk maken voor iedereen.
Wat zijn skills?
In deze video gaan we het hebben over hoe we Skills gebruiken in onze dienstverlening. Ontdek wat Skills zijn in de dienstverlening van OAKK.
Wat is trendvolgend beleggen?
In deze video gaan we in op wat trendvolgend beleggen is en hoe het werkt. We laten zien hoe beleggers gebruik kunnen maken van markttrends om hun portefeuille te versterken en beter te presteren.
Wat is multi-strategy?
In deze video gaan we in op wat multi-strategy beleggen is en hoe het werkt. We laten zien hoe beleggers gebruik kunnen maken van verschillende beleggingsstrategieën om hun portefeuille te diversifiëren en beter te presteren.
Wat is arbitrage?
In deze video gaan we in op wat arbitrage beleggen is en hoe het werkt. We laten zien hoe beleggers gebruik kunnen maken van prijsverschillen op verschillende markten om winst te maken zonder marktrisico.
OAKK Global Forest
In deze video gaan we in op het OAKK Forest, een initiatief voor een duurzame wereld. We laten zien hoe het werkt en hoe je kunt bijdragen aan het planten van bomen en het behoud van onze planeet.
Er zijn maar weinig mensen die het zich kunnen veroorloven om niet te beleggen
In deze video gaan we in op het idee dat er maar weinig mensen zijn die het zich kunnen veroorloven om niet te beleggen. We laten zien hoe beleggen belangrijk is voor je financiële toekomst en hoe je kunt beginnen met beleggen, zelfs met een beperkt budget.
OAKK in het programma 'Doe Maar Duurzaam'
In deze video zie je het bedrijf OAKK in het programma ‘Doe maar Duurzaam’. We laten zien hoe we bij OAKK werken aan een duurzame toekomst en hoe we dat concreet doen door bijvoorbeeld het OAKK Forest.
Mijn clienten zijn over het algemeen ouder, maar ik zie ze steeds jonger worden
In dit interview spreken we met Fons de Bilde over zijn werk en zijn ervaringen. Hij vertelt dat zijn cliënten over het algemeen ouder zijn, maar dat hij steeds vaker jongere mensen ziet die advies zoeken over hun financiën.
Beleggen kan geen doel zijn, het is immers de weg naar je doel
In dit interview spreken we met een financieel adviseur over beleggen en het belang ervan. Hij benadrukt dat beleggen geen doel op zichzelf kan zijn, maar een middel om te werken naar je doelen. We praten verder over hoe hij zijn clienten daarbij helpt.
De cliënten staan zelf aan het stuur, met de begeleiding van ons en de expertise van OAKK erachter
In dit interview spreken we met een financieel adviseur over hoe hij werkt met zijn cliënten. Hij vertelt dat zijn cliënten zelf aan het stuur staan, met de begeleiding van hem en de expertise van OAKK erachter. We praten verder over hoe hij dit aanpakt en wat de voordelen zijn voor zijn cliënten.

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer