Jeff de Haan per 1 september 2022 Strategic Advisor bij OAKK

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks vrijblijvend onze nieuwsbrief vol inspiratie en recente ontwikkelingen.

Persbericht – Jeff de Haan (40) heeft zich per 1 september 2022 aangesloten bij OAKK Capital Partners als Strategic Advisor. Deze aanstelling geeft een impuls aan de groeiambities van het beleggings- en lijfrenteplatform OAKK Beheerd Beleggen. Jeff heeft een groot netwerk onder financieel adviseurs en vermogensbeheerders in de Benelux door zijn voormalig rol als Head of Advisory Group Benelux en Vice-President van Dimensional Fund Advisors. Door zijn ruime ervaring en netwerk zal hij een sterke bijdrage kunnen leveren om de groei van het OAKK platform verder te versnellen alsmede de unieke beleggingspropositie van Dimensional binnen OAKK verder vorm te geven.
Jeff zal in zijn rol de visie van OAKK Beheerd Beleggen verder uitdragen: geld, pensioen en beleggen zijn complexe en belangrijke onderwerpen waar mensen steeds vaker zelf invulling aan moeten geven. Daarom willen wij persoonlijke begeleiding en solide vermogensbeheer bereikbaar maken voor iedereen.

Ruime ervaring financieel advies vak
Jeff is sinds 2000 werkzaam in de financiële wereld waarbij het adviesvak een rode draad is in zijn carrière. Na de vroege ervaringen als financieel adviseur in loondienst, zag Jeff als één van de eersten de echte meerwaarde voor klanten van onafhankelijk advies waar de klant de adviseur rechtstreeks beloont. Op die leest heeft hij met succes in 2007 Levita Lifestyle Financial Planning opgericht en uitgebouwd. In 2012, na 10 jaar zelfstandigheid, heeft hij Levita verkocht. Deze keuze maakte hij om voor Dimensional Fund Advisors de beleggingspropositie in Nederland – en later in België, Luxemburg en Scandinavië – via financieel adviseurs en vermogensbeheerders beschikbaar te maken. Inmiddels is onder de leiding van Jeff Dimensional een volwassen speler in de Nederlandse fondsindustrie geworden en staat er een sterk team die vele vermogensbeheerder- en advieskantoren ondersteund op het gebied van beleggen, communicatie en bedrijfsontwikkeling.
Na 10 jaar was het voor Jeff tijd om een nieuw avontuur aan te gaan als investeerder en strategisch adviseur bij een veelbelovende start-up buiten de financiële wereld én om zijn kennis en ervaring ook in te zetten bij OAKK Beheerd Beleggen.
Jeff: ‘door mijn ervaring als zelfstandig adviseur en als fondsbeheerder heb ik veel kanten van het adviesvak gezien, zowel b-to-c als b-to-b. Ik ben overtuigd dat intrinsieke motivatie voortkomt uit de wil om het beste voor je klanten te doen en dat heb ik altijd nagestreefd. Groei is geen ambitie op zichzelf, dat komt voort uit waar je voor staat. Sinds de start van OAKK 5 jaar geleden hebben OAKK en Dimensional gezamenlijk opgetrokken om vermogensadvies bij adviseurs op een hoger plan te tillen. Deze succesvolle samenwerking kan ik nu verder voortzetten als Strategic Advisor, samen met de eigenaren Willem Johannesma en Arthur Hopstaken. De visie van OAKK sluit naadloos aan bij hoe ik de toekomst zie van vermogens- en pensioenadvies in Nederland.’

Veranderend landschap pensioen- en beleggingsadvies
Door de individualisering van de oudedagsvoorziening en de veranderende pensioenregelgeving voorziet Jeff dat de wereld van pensioen- en beleggingsadvies de komende jaren sterk zal veranderen. Hij kan zich daarom goed vinden in de visie van OAKK. ‘Net als OAKK geloof ik dat pensioen en beleggen voor veel mensen complexe zaken zijn die meer laagdrempelig ondersteund zouden moeten worden met professioneel advies. OAKK heeft in relatief korte tijd op het snijvlak van technologie, beleggen en persoonlijk advies een sterke positie in Nederland verworven. Co-founder Willem Johannesma: ‘We zijn erg blij met Jeff te kunnen samenwerken om zo de propositie van OAKK verder te verbeteren en uit te bouwen. Hij brengt veel kennis en ervaring met zich mee en heeft een unieke kijk op de advieswereld. Zijn drive en kernwaarden passen goed bij onze filosofie. We kijken uit naar de samenwerking!’

Over OAKK Capital Partners.
OAKK Capital Partners bestaat sinds 2003 en is een middelgrote onafhankelijke Nederlandse vermogensbeheerder en heeft twee platformen waar particuliere beleggers laagdrempelig toegang hebben tot hoogwaardige vermogensoplossingen; OAKK Beheerd Beleggen en HJCO AAA Funds.

Het platform OAKK Beheerd Beleggen heeft als doelstelling een solide en leidende partij te zijn voor particulieren die met adviseursbegeleiding inkomen voor later willen opbouwen. Dit willen we realiseren met voortdurende innovaties op het gebied van dienstverlening en portefeuillebeheer met financieel adviseurs die hun klanten helpen in het behalen van hun financiële doelen.
Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

Arthur Hopstaken – arthur.hopstaken@oakk.nl – +31 6 53757180
Willem Johannesma – willem.johannesma@oakk.nl – +31 6 26218337

OAKK Beheerd Beleggen – www.oakk.nl – WTC-Beursplein 37- Rotterdam

OAKK Beheerd Beleggen is een handelsnaam van OAKK Capital Partners B.V.
OAKK Capital Partners is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
KVK-nummer: 24425154 – BTW-nummer: NL818720104B01.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks vrijblijvend onze nieuwsbrief vol inspiratie en recente ontwikkelingen.

Mogelijk ook interessant?

artworks-JCVjQVFanylcf5bJ-rWaS7A-t500x500
45 minuten luistertijd.

New Business Radio: SPECIAL - Dag van de financiële vrijheid

New Business Radio · Willem Johannesma en Hans Betlem – My Personal Finance 4 juni 2024 deel 4   Ontdek...

mpf 7 mei
10 minuten luistertijd.

New Business Radio: Niet-traditioneel beleggen onder de loep

New Business Radio · Willem Johannesma (OAKK Capital Partners) – My Personal Finance 7 mei 2024 deel 1 In onze...

2e2f9c2b-ab38-22d3-23a9-23faedef1943 (1)
4 minuten leestijd.

Wat is de toegevoegde waarde van een financieel adviseur nou echt?

Een toenemend aantal werkenden heeft geen of beperkte toegang tot collectieve pensioenoplossingen. Daarentegen wordt door de vergrijzing een steeds grotere...

Een vermogensoplossing voor elke situatie,
OAKK voor jou!

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer