Tussen Kunst & Financieel Advies

Tussen Kunst & Financieel Advies

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks vrijblijvend onze nieuwsbrief vol inspiratie en recente ontwikkelingen.

31 oktober 1984, een zonnige dag waarop de Telegraaf op de voorpagina vermeld dat meer subsidie de woningmarkt uit het slop moet halen en dat de KNVB Michels niet naar Feyenoord laat gaan. Wellicht is voorgenoemde niet het wereldnieuws wat de afgelopen 35 jaar op het netvlies is blijven branden. Echter, 31 oktober 1984 was eveneens de eerste aflevering van Tussen Kunst & Kitsch op de Nederlandsche beeldbuis.

Een programma dat al bijna 35 jaar te bewonderen is, mag op zijn minst een succes genoemd worden. De analogie tussen het vakgebied Financieel Advies en het succes van het programma kan daarin niet onopgemerkt blijven. De expert helpt de consument met een vraagstuk waar hij zelf niet uitkomt. Door het gegeven advies over het desbetreffende vraagstuk, weet de consument welk pad hij kan bewandelen.

Als partner van de Financieel Adviseur trachten wij de expertise in vermogensbegeleiding op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen. Met deze gedachtegang in het achterhoofd, zal er op 19 februari 2019 een bijeenkomst worden georganiseerd in Het Dordts Patriciërshuis. In dit prachtige museum in het historische centrum van Dordrecht zal een stuk kennisvergaring gepaard gaan met het ontmoeten van Financieel Adviseurs. Oftewel, een middag Tussen Kunst & Financieel Advies.

De middag zal beginnen met een rondleiding door het museum, waarbij de gastheer u gepassioneerd zal vertellen over de aanwezige Kunst. Voor het gedeelte Financieel Advies zullen Dimensional Fund Advisors en OAKK Solid Investment Solutions beiden een presentatie houden, waarbij de communicatie in het vermogensbegeleidingsproces wordt uitgelicht. De toegevoegde waarde van de Skills in de portefeuille en hoe dit eenvoudig aan de consument uit te leggen is, zal hierin zeker niet ontbreken. Tevens zult u veel van elkaar kunnen leren en sluiten we de middag gezellig af met voor de liefhebbers een borreltje.

Het programma zal er als volgt uit zien:

13:45 Inloop

14:15 Rondleiding museum Dordts Patriciërshuis

15:00 Presentatie Dimensional Fund Advisors – Jeff de Haan

16:00 Presentatie OAKK Solid Investment Solutions – Willem Johannesma

17:00 Borrel

Aanmelden kan door u aan te melden via martijn@oakk.nl. Wacht er niet te lang mee, aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Vanzelfsprekend hopen wij op uw aanwezigheid op 19 februari!

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte!

Ontvang maandelijks vrijblijvend onze nieuwsbrief vol inspiratie en recente ontwikkelingen.

Mogelijk ook interessant?

mpf 7 mei
10 minuten luistertijd.

New Business Radio: Niet-traditioneel beleggen onder de loep

New Business Radio · Willem Johannesma (OAKK Capital Partners) – My Personal Finance 7 mei 2024 deel 1 In onze...

2e2f9c2b-ab38-22d3-23a9-23faedef1943 (1)
4 minuten leestijd.

Wat is de toegevoegde waarde van een financieel adviseur nou echt?

Een toenemend aantal werkenden heeft geen of beperkte toegang tot collectieve pensioenoplossingen. Daarentegen wordt door de vergrijzing een steeds grotere...

artworks-l0XXFhqiyxW8ImRF-MkyzJA-t500x500
10 minuten luistertijd.

New Business Radio: Is de beurs overgewaardeerd?

New Business Radio · Willem Johannesma (OAKK Capital Partners) – My Personal Finance 2 april 2024 In de laatste My...

Een vermogensoplossing voor elke situatie,
OAKK voor jou!

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer