Marco Kok (FinRust) en Benjamin Prins (OAKK) slaan de handen in een voor een interessant webinar. Zij leggen uit hoe je lijfrente expiratie kunt integreren als onderdeel van je financieel advies. Je kunt dit webinar gratis bijwonen op dinsdag 4 oktober om 10.30 uur.

Ja, ik wil mezelf vrijblijvend aanmelden!

Webinar Lijfrente expiratie

Het lijfrente-expiratie seizoen is weer begonnen!

De klant zal bij expiratie een periodieke uitkering moeten aankopen bij een beleggingsonderneming/bank of een verzekeraar na afloop van de opbouwperiode.

Een belangrijke vraag die bij klanten en adviseurs leeft, is: “laten uitkeren op vaste rente of juist doorbeleggen na expiratie?”

Ondanks de recente rentestijgingen is de rentevergoeding nog steeds betrekkelijk laag bij verzekeraars. Dat is een goede reden om ook uitkerende beleggingslijfrentes te overwegen. Natuurlijk staan bij deze keuze de inkomensdoelen van je klanten centraal.

Wat houdt dit webinar over lijfrente expiratie in?

Een webinar is een online evenement die je als publiek bij kunt wonen via je computer, tablet of smartphone. Wanneer je jezelf gratis inschrijft ontvang je een mailtje met daarin de verwijzing naar de webinar.

Je klikt simpelweg op dinsdag 4 oktober rond 10.20 op de link om deel te nemen aan de sessie. Hierin wordt je verteld hoe lijfrente expiratie geïntegreerd kan worden in je financieel advies. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

Voordelen webinar voor de financieel adviseur

Dankzij de webinar kunt u vanuit iedere plek de informatie tot u nemen en vragen stellen. Deelname is geheel vrijblijvend en informatie, maar vaak toch ook een bijzonder leuke ervaring!

 

Ja, ik wil mezelf vrijblijvend aanmelden!

 

Ingeschreven, maar toch niet aanwezig?

Dat is geen enkel probleem! Het voordeel is dat u achteraf een verwijzing naar de webinar ontvangt. Zo kunt u in alle rust de webinar bekijken en de informatie tot u nemen.

 

Ja, ik wil mezelf vrijblijvend aanmelden!