Cow

Beste Adviseur,

U kunt het zich hoogstwaarschijnlijk nog goed herinneren. Het moment waarop zo’n zes jaar geleden Nederlanders begonnen te swipen voor de liefde. Met een hoopgevende blik werden foto’s naar rechts, en sporadisch naar links, geveegd. Voor wie bang was dat het afgelopen zou zijn met ongemakkelijke eerste ontmoetingen, fascinerende liefdesbrieven of ingestudeerde openingszinnen: volgens cijfers van het CBS, is één op de zeven relaties in de online wereld ontstaan. Oftewel, een overgrote meerderheid heeft zijn of haar wederhelft op een klassieke manier verleid.

Dat persoonlijk contact een krachtig communicatiemiddel is, hoef ik u als Financieel Adviseur zijnde niet uit te leggen. Waar Yvon in haar welbekende dateprogramma boeren in contact brengt met de potentiële liefde van hun leven, brengt OAKK Financieel Adviseurs graag met elkaar in contact om kennis te delen. Op het thema Boer Zoekt Vrouw wilden wij daarom een informatieve en inspirerende bijeenkomst organiseren, getiteld, Boer zoekt Financieel Adviseur. Geen locatie is hiervoor beter geschikt dan die van melkveehouder Fons en Yvonne in het Limburgse Sevenum. Het toeval moest zo zijn dat Yvonne Financieel Adviseur was alvorens ze bij Fons introk.

Op donderdag 21 maart beginnen we met een rondleiding over de melkveehouderij Hoeve Rosa. Tijdens deze rondleiding zal Fons u vertellen hoe het bedrijf de afgelopen jaren is gegroeid, geeft hij zijn visie op duurzaam ondernemen en welke keuzes er zijn gemaakt in de groei van het bedrijf. Vervolgens zullen Dimensional Fund Advisors en OAKK Solid Investment Solutions met u spreken over de communicatie in het vermogensbegeleidingsproces en hun visie daarop toelichten. De toegevoegde waarde van de Skills in beleggingsportefeuilles en hoe dit eenvoudig aan de consument uit te leggen is, zullen ook aan de orde komen. Er is uitgebreid gelegenheid om kennis met uw vakgenoten te maken en veel van elkaar op te steken. Uiteraard sluiten we de middag gezellig af met voor de liefhebbers een borreltje.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 21 maart in Sevenum, waar u inspirerende ontmoetingen zult hebben én van een aangename middag kunt genieten.

Programma

  • 13:30 Inloop
  • 14:00 Rondleiding melkveehouderij
  • 15:00 Presentatie Dimensional Fund Advisors – Jeff de Haan
  • 16:00 Presentatie OAKK Solid Investment Solutions – Willem Johannesma
  • 17:00 Borrel

Hoeve Rosa, Grubbenvorsterweg 66

5975 RB Sevenum – gemeente Horst aan de Maas,

Vlakbij de afrit van de A73 en de A67

Hoeve Rosa heeft ruim voldoende parkeergelegenheid.

 

Aanmelden?

Stuur een mail naar martijn@oakk.nl