Evenement

Webinar ‘OAKK voor later’ samen met Private Wealth Navigator

By 29 juni 2020 No Comments
OAKK

Onze ‘OAKK voor later planner’ is vorige week met succes gelanceerd in samenwerking met Private Wealth Support. Met deze tooling kunnen onze adviseurs eenvoudig, snel en voordelig een adviesrapport genereren op het gebied van de oudedagsvoorziening.

De samenwerking tussen OAKK en PWN is heel logisch omdat OAKK werkt met een doelvermogen en juist dit doelvermogen kan eenvoudig in de OAKK voor later planner worden gegenereerd waarbij het netto besteedbaar inkomen na pensioen centraal staat.

Om deze nieuwe samenwerking met Private Wealth Support zo goed mogelijk van start te laten gaan, geven wij op donderdag 2 juli van 15.00 uur tot 15.30 uur en op vrijdag 10 juli van 10.00 uur tot 10.30 uur een webinar met PrivateWealthSupport over de ‘OAKK voor later planner’.

In dit webinar -gepresenteerd door Benjamin Prins en Thimo Rietveld- wordt getoond hoe de ‘OAKK voor later planner’ werkt en hoe deze efficiënt ingezet kan worden voor advies over het (pensioen)inkomen en box 3 vermogen voor je klanten.

OAKK

 

Wil je dit webinar bijwonen?

Meld je dan nu aan door een mail te sturen aan info@oakk.nl met de tekst ‘OAKK voor later webinar’ met de gewenste datum van deelname.

Je ontvangt na inschrijving een bevestiging en een deelnamelink.

Met vriendelijke groet,

OAKK Investment Solutions