Logo
Danny Verbeek

Contactgegevens

Danny Verbeek

Danny Verbeek

OAKK Consultant

De dynamiek van financiële markten spreekt mij erg aan. Daarnaast beleef ik veel plezier aan het onderhouden van een goede relatie met financieel adviseurs. Het is dan ook mooi om samen met mijn collega’s het aantal adviseurs dat de propositie van OAKK gebruikt snel te zien toenemen.

Daarnaast is goed om te zien dat veel adviseurs kiezen voor een toekomstbestendig model waarin ze hun cliënten de juiste aandacht kunnen geven. Door de vele veranderingen op het gebied van o.a. pensioen en lijfrente zal vermogensadvisering nog belangrijker worden.

Ik wil adviseurs graag verder meenemen in onze mooie propositie waarin OAKK samen met de adviseur de cliënt een goede oplossing kan bieden voor zijn/haar financiële doel(en).

Danny is sinds januari 2022 als Senior Consultant werkzaam bij OAKK. In deze rol adviseert hij financieel adviseurs over de toegevoegde waarde van vermogensbegeleiding.

Danny heeft na zijn studie Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool diverse functies bij financieel dienstverleners (Robein Leven, ABN Amro Bank, Legal & General Nederland/Scildon en Syntrus Achmea Real Estate & Finance) invulling gegeven. Hierdoor heeft hij niet alleen ervaring als adviseur maar ook veel kennis van de business to business markt alsmede de institutionele markt.

Bekijk het volledige team

Solide beleggingsoplossingen,
OAKK voor jou!

Beurs – World Trade Center, 13e etage
Beursplein 37 – 3011 AA Rotterdam

Algemeen

info@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Support

support@oakk.nl
+31 10 26 19 940

Beoordeling 2023, Vermogensbeheer