OAKK en Dukers & Baelemans; Solid Base opleiding voor financieel adviseurs

OAKK Capital Partners en Dukers & Baelemans maken vanaf januari de Solid Base opleiding voor financieel adviseurs compleet met een nieuwe cursus Monitoring. Doel van deze opleiding is om de vermogenspraktijk van financieel adviseurs verder te versterken. 

Arthur Hopstaken, bestuurder van OAKK Capital Partners: “kennis en vaardigheden zijn de basis voor een solide vermogensadviesgesprek. Dat willen we ondersteunen met een sterke partner die hierin pragmatisch kan opleiden. De opleiding is een goede investering van de adviseur voor de klant die zo wordt geholpen met beter inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot zijn financiële wensen en doelen, nu en in de toekomst.

Chris Baelemans, CEO van Dukers & Baelemans: “wij werken sinds 2021 met OAKK samen en vinden elkaar in de gemeenschappelijke overtuiging dat stabiele vermogensopbouw persoonlijke begeleiding nodig heeft en belangrijker wordt. De individualisering van de oudedagsvoorziening is hier een goed voorbeeld van. Dukers & Baelemans ondersteunt de financieel adviseurs die bij OAKK zijn aangesloten op het gebied van kennis en adviesvaardigheden die direct in de praktijk toepasbaar zijn. Samen met OAKK dragen we bij aan een optimaal advies voor de klant.”

Over OAKK Capital Partners.

OAKK Capital Partners bestaat sinds 2003 en is een middelgrote onafhankelijke Nederlandse vermogensbeheerder en heeft twee platformen waar particuliere beleggers laagdrempelig toegang hebben tot hoogwaardige vermogensoplossingen; OAKK Beheerd Beleggen en HJCO AAA Funds.

Het platform OAKK Beheerd Beleggen heeft als doelstelling een solide en leidende partij te zijn voor particulieren die met adviseursbegeleiding inkomen voor later willen opbouwen. Dit willen we realiseren met voortdurende innovaties op het gebied van dienstverlening en portefeuillebeheer met financieel adviseurs die hun klanten helpen in het behalen van hun financiële doelen.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met:

Arthur Hopstaken – arthur.hopstaken@oakk.nl  – +31 6 53757180

Willem Johannesma – willem.johannesma@oakk.nl    – +31 6 26218337

OAKK Beheerd Beleggen – www.oakk.nl – WTC-Beursplein 37- Rotterdam

OAKK Beheerd Beleggen is een handelsnaam van OAKK Capital Partners B.V.
OAKK Capital Partners is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.
KVK-nummer: 24425154 – BTW-nummer: NL818720104B01.