OAKK-ademy

Solide Basis opleiding voor financieel adviseurs

OAKK Capital Partners en Dukers & Baelemans (‘DB’) hebben de Solide Basis opleiding voor financieel adviseurs ontwikkeld met twee cursusonderwerpen; Intake en Monitoring. Het doel van deze opleiding is om de vermogenspraktijk van financieel adviseurs verder te versterken.

Je vindt het aanmeldformulier aan de onderkant van deze pagina.

Waarom?

Wij willen de kennis en vaardigheden, die de basis vormen voor een solide vermogensadviesgesprek, ondersteunen met een pragmatisch opleiding door Dukers & Baelemans. Hiermee proberen we de theorie aan de praktijk te koppelen. De opleiding is een goede investering van de adviseur voor de klant die zo wordt geholpen met beter inzicht in de mogelijkheden met betrekking tot zijn financiële wensen en doelen, nu en in de toekomst.

Wat?

De Solide Basis opleiding bestaat uit twee onderdelen die DB in twee dagdelen online behandelt.

Eerst wordt het intakeproces doorgenomen; welke aspecten wil je van de klant weten en hoe overtuig je een klant om deze persoonlijke informatie te delen met jou. Wat is nu precies jouw rol en die van OAKK?

De tweede cursus gaat over de continuïteit van de relatie met betrekking tot de vermogensopbouw. Natuurlijk wil je de haalbaarheid van doelstellingen centraal stellen maar aan welke knoppen kun je draaien als persoonlijke en/of financiële omstandigheden veranderen. Hoe bespreek je dat binnen je eigen rol.
Kortom hiermee verkrijg je vaardigheden en kennis om jouw rol beter te kunnen invullen.

Je vindt het aanmeldformulier aan de onderkant van deze pagina.

Voor wie?

De opleiding is gericht op adviseurs met weinig ervaring in vermogensadvisering/ -begeleiding maar ook ondersteunend en verfrissend voor professionals die al langer meedraaien in het vak.

Permanente educatie (PE) punten

Voor deze opleiding ontvang je x PE punten voor SEH en/of FFP.

Je vindt het aanmeldformulier aan de onderkant van deze pagina.

Bijdrage

De investering per adviseur voor de twee cursussen bedraagt 300 Euro ex btw.

Praktische informatie

Voor elke sessie is plaats voor 10 personen. Wacht dus niet te lang met inschrijven en wanneer er meer capaciteit nodig is, zullen we meer sessies inplannen. Voor grote organisaties is maatwerk mogelijk.

Je vindt het aanmeldformulier aan de onderkant van deze pagina.

Dukers & Baelemans

2 sessies, van 2 uur

300,- per deelnemer

Max. 10 deelnemers

Aanmelden

Vul je gegevens in en kies de datum voor sessie I en II
(wij adviseren om de sessies kort achter elkaar te doen in dezelfde maand)

Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarbij de factuur.