Afgelopen woensdag hielden wij onze nieuwjaarsbijeenkomst in het Zalmhuis. Circa 50 adviseurs bezochten deze bijeenkomst, waar na een terugblik op 2017 door OAKK én vooruitblik op 2018 een interview plaats vond met René Kuijs van de Triangel Groep en Marc van Poeteren – partner bij OAKK en voorzitter van FPSB Europa. Daarna volgde een presentatie van Jeppe Brondum, managing director bij Blackstone*. Afsluitend nam Gerd-Jan Poortman ons mee met een inspirerend verhaal over zijn ervaringen in het grootste zeil evenement ter wereld: de Volvo Ocean Race.

*OAKK heeft het Blackstone Diversified Multi Strategy Fund geselecteerd als een defensieve aanvulling op de OAKK Solid Portfolios. De redenen hiervoor zijn de volgende:

• Doelstelling van bescherming van vermogen met kapitaalsgroei

• Lage beweeglijkheid en lage samenhang met aandelen en obligaties

• Beheerd door de grootste discretionaire beheerder in hedge funds

• Toegang tot getalenteerde fondsmanagers die anders niet toegankelijk zijn

• Zelfde strategie kent een indrukwekkend trackrecord vanaf 1996

• Dagelijkse verhandelbaarheid in UCITS format tegen lage kosten door toegang tot institutionele klasse die normaal vanaf 5 mio EUR pas toegankelijk is.

Wij danken de aanwezigen hartelijk voor hun komst en zien uit naar een succesvol en plezierig 2018 met onze OAKK adviseurs!

Auteur


Willem Johannesma
Willem heeft vanaf december 1989 tot 2003 gewerkt in particulier vermogensbeheer bij vooraanstaande private banks. In 2003, na de dotcom-crisis, heeft hij samen met Arthur Hopstaken het bedrijf Hopstaken Johannesma & Co opgericht, het huidige HJCO Capital Partners.

ALLE NIEUWSBERICHTEN

SCHRIJF U IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreft vermogensbeheer, de OAKK tool, en andere interessante onderwerpen. Zonder dat wij u spammen.