Wat leuk dat u terecht bent gekomen op onze pagina voor het FPP Congres 2022. OAKK is het platform voor Financial Planners die actief zijn in vermogensbegeleiding. Door samenwerking met OAKK wordt uw klantenrelatie sterker en groeit uw vermogensadviespraktijk.

Mensen hebben in toenemende mate behoefte aan stabiele vermogensopbouw met persoonlijke begeleiding. Dat is het gevolg van:

 1. de individualisering van de oudedagsvoorziening
 2. de lage rente en inflatie waardoor koopkrachtverlies op spaargeld ontstaat
 3. mensen vinden geld, pensioen en beleggen moeilijke onderwerpen en hebben daar begeleiding bij nodig

Daarom biedt OAKK solide vermogensoplossingen, OAKK voor jou!

OAKK Beheerd Beleggen is de vermogensbeheerder voor de beleggingsrekeningen van de klanten, de Financial Planner is verantwoordelijk voor de klantrelatie en inventarisatie. Deze dienstverlening vergt geen MIFID2 vergunning, een belangrijk aspect voor veel planners.

OAKK deelt haar kennis en vaardigheden met de Financial Planner om zo gezamenlijk de beste propositie voor cliënten te bieden.

OAKK heeft de hoogst haalbare score van 5 sterren op Finner.nl, het grootste en onafhankelijke vergelijkingsplatform voor vermogensbeheerders.

Onderstaand vindt u de presentatie die wij samen met Mint Tower op het FFP Congres op 20 april 2022 bij de expertmeeting gegeven hebben.

Download de presentatie

Vraag nu uw gratis demo aan om te profiteren van de gemakken die de portal met zich mee brengt.

Is uw interesse gewekt? Neem de volgende stap: vraag gratis een demo aan. Laat uw mail-adres achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

  Onze Consultants

  Samenwerken met OAKK betekent ondersteuning door een gedreven team van professionals . U blijft onafhankelijk als FFP-er, wij delen onze jarenlange ervaring en kennis om uw vermogensadviespraktijk duurzaam te laten groeien.

  Benieuwd wat OAKK voor uw adviespraktijk kan betekenen? Neem dan nu contact op met ons!

  Martijn Borger

  Martijn Börger

  (+31) 6 51 218 159
  martijn@oakk.nl

  Benjamin Prins

  Benjamin Prins

  (+31) 6 53 297 313
   benjamin@oakk.nl