De visie van OAKK

De partner voor de financieel adviseur

Solide beleggingsoplossingen

Klantensysteem, digitaal, veilig en efficiënt

“Zo nu en dan levert een krachtenbundeling van gedreven ondernemers met langjarige hands-on ervaring een verrassend en innovatief concept op: OAKK.

Dat deze challenger beleggingsfondsen van de grootste vermogensbeheerder ter wereld heeft geselecteerd als onderdeel van zijn dienstverlening is overigens niet vreemd: de missie van Blackrock is namelijk al jaren het creëren van een betere financiële toekomst voor zijn klanten.

OAKK sluit hier goed op aan door vermogensadvies via de vertrouwde, eigen adviseur van beleggers te combineren met een slimme combinatie van lage kosten waar het kan en ‘skills’ waar het moet.

Een mooi initiatief waar BlackRock veel goeds van verwacht!”

BlackRock: “Our mission is to create a better financial future for our clients.”

“Mijn eerste ervaringen met OAKK zijn bijzonder goed, ze stellen zich echt op als partner van de adviseur en ondersteunen daarmee mij en mijn klanten in vermogensadvisering. De OAKK beleggingsfilosofie spreekt mij aan omdat er meer stabiliteit van het rendement wordt nagestreefd, een belangrijk uitgangspunt voor mijn klanten”Hans ter Keurs - Vermogensbeheerder

Oakk solid
portfolios

Wij hanteren een strategie die gebaseerd is op drie heldere uitgangspunten:

1. Beleg op basis van een duidelijk doel en acceptabel risico:
Het doel en acceptabel risico zijn de uitgangspunten voor de middelenverdeling van de portefeuille. Spreiding is de belangrijkste factor voor risicobeperking: een verzekering tegen overmatig zelfvertrouwen en onvermogen om markten te voorspellen. Discipline houdt een belegger doelgericht; OAKK houdt de middelenverdeling in stand, de consistente weg naar het einddoel.

2. De 4 beschikbare profielportefeuilles worden opgebouwd uit twee hoofdcomponenten: Markten en Skills.
In het Marktengedeelte van de portefeuille, dat het grootste deel vormt van de portefeuille (circa 75-80%), wordt kostenefficiënt en gespreid belegd in traditionele markten; aandelen en obligaties. Voor Markten hebben wij Dimensional Fund Advisors resp Blackrock iShares geselecteerd.

3. In het Skills gedeelte voegen wij managers toe die het portefeuillerisico verlagen.
Zij hanteren professionele beleggingstechnieken die gebaseerd zijn op vaardigheden (‘skills’). Om de toegevoegde waarde van Skills te zien, kijk hiernaast de animatie die aangeeft dat een toevoeging van 25% het risico verlaagt en het rendement zelfs iets verhoogt.

Maak kennis met ons krachtige platform

OAKK Tool geeft binnen 30 seconden inzicht of doelvermogen past bij middelenverdeling

Binnen 20 minuten inventarisatie en rekening geopend van cliënten

Alle klantgegevens up-to-date

Minimaal 1x per jaar klantcontact om te checken of OAKK Solid Portfolio nog on track is

OAKK helpt om uw vermogensadviespraktijk te laten groeien. OAKK is de vermogensbeheerder, de adviseur blijft naast de klant staan

LAATSTE NIEUWSBERICHTEN

SCHRIJF U IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen betreft vermogensbeheer, de OAKK tool, en andere interessante onderwerpen. Zonder dat wij u spammen.